Interne communi­catie

 

Meegaan in de digitale transformatie, wendbaar zijn in een snel veranderende markt en de juiste mensen aan je binden vanuit een sterke missie. Organisaties moeten grote uitdagingen tackelen, waarbij zorgvuldige interne communicatie prioriteit is. Dat weet je, want je draagt er als manager of als adviseur vanuit HR, IT of Communicatie zelf aan bij. Een mooie én pittige taak. Waar je niet alleen voor hoeft te staan.

 

Maak een afspraak

Wij geven je grip

Future Communication is een van de grootste bureaus gespecialiseerd in communicatie rond veranderingen in de werkomgeving. We spreken de taal van bedrijven en overheden. Dat komt omdat we graag op de werkvloer van onze opdrachtgevers zijn. Met de poten in de klei, zoals dat zo mooi heet. Zo halen we makkelijk naar boven wat eigen en echt is. Deze inzichten nemen we mee in onze adviezen. Die sluiten daardoor aan bij de realiteit, en zijn dus effectiever.

Van strategie tot uitvoering

Interne communicatie is een mooi en breed vakgebied, waar wij helemaal in thuis zijn. Ben jij verantwoordelijk voor versterking van het digitaal samenwerken binnen jouw organisatie? De communicatie rond een nieuw functiehuis of een cultuurverandering? Wij hebben alles in huis om je te helpen. Van het opstellen van een strategisch communicatieadvies – al dan niet samen met stakeholders – tot de volledige uitvoering ervan. Maar ook als je gewoon meer versterking nodig hebt: binnen no-time staat jouw communicatieadviseur, contentspecialist of projectteam klaar.

communicatieadviseur

Goed gesprek

Voor we aan de slag gaan, hebben we eerst een goed gesprek. We bekijken het vraagstuk van alle kanten om de context en belangen te begrijpen. Voor de uitvoering hebben we vervolgens een breed scala aan interventies en methodieken. Daarnaast zijn we bekend met een groot aantal (nieuwe) digitale tools en platforms. Samen komen we tot een aanpak die echt op alle niveaus werkt, bij de cultuur past en bij de organisatiestrategie aansluit.

Contact

Benieuwd hoe je interne communicatie soepel laat verlopen? Neem contact met ons op.

Dominique Salomons 0657878520
(Vereist)