Strategie en uitvoering.

Wat wij doen

Wij ontwikkelen communicatiestrategieën en voeren ze uit. Dit doen wij dagelijks voor overheid en bedrijfsleven. Van omvangrijke infrastructurele projecten, interne veranderopgaven tot employer branding en het inrichten van een communicatieafdeling.

De vraagstukken waar we ons over buigen doen ertoe. Soms liggen ze gevoelig, soms telt elk woord. Zeker dan hebben onze opdrachtgevers er alle belang bij om goede gesprekken te voeren met burgers, klanten, medewerkers en andere belanghebbenden. Daar zijn wij voor.

Strategie & uitvoering

Interim & advies

Overheid & bedrijfsleven

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Waar wij goed in zijn

Omgevingscommunicatie

Nieuwe infrastructuur, aanpassingen aan het wegennet, implementatie van een nieuwe wet of andere ingrijpende veranderingen in de bestaande leefomgeving. Deze projecten slagen alleen als er een dialoog is. Onze consultants zijn in staat om contact te maken. Bieden een luisterend oor aan belanghebbenden, faciliteren (burger)participatie en benutten sociale netwerken. Ze weten zich in te leven en slaan de juist toon aan. Zien de andere kant van het verhaal. Zo verbinden zij een project met de mensen daaromheen. Van de aanbesteding tot de gunning. Vanaf de eerste schop in de grond tot de oplevering.

Contentcreatie- en management

Content is onderdeel van elke communicatieopdracht die wij doen. Dus dat doen we graag goed. Daarom hebben wij een gevarieerd team van contentconsultants in huis: van tekstschrijvers en (web)redacteuren tot online specialisten. Zij weten precies hoe je goede content maakt, deelt én beheert, zowel online als offline. Dus: zoek je goede tekstschrijvers? Kom maar door. Social media-strategie laten ontwikkelen? Doen we graag. Nieuw intranet implementeren of migreren? Koud kunstje. Redactioneel beheer van jouw online kanalen helemaal uitbesteden? Ons hart klopt nu al sneller! En zijn wij zelf geen 100% match voor de vraag? Dan schakelen we één van onze partners in. Kortom: een one-stop-content-shop!

Employer branding

De juiste medewerkers vinden én binden. Het kan een flinke hoofdbreker zijn. Maar wie tijd en energie steekt in employer branding, slaapt een stuk rustiger. Een sterk werkgeversmerk werkt namelijk als een magneet, met jouw medewerkers als belangrijkste ambassadeurs. Hoe je dit bereikt? Kijk wat jouw organisatie onderscheidend en aantrekkelijk maakt voor (potentiële) medewerkers, breng dit verhaal tot leven en maak waar wat je belooft. Want buiten winnen, is binnen beginnen! Onze consultants kennen de ins en outs van employer branding en helpen om de juiste stappen te zetten: van ‘spot on’ vacatureteksten tot een quick scan of een complete employerbrandingstrategie.

Interne & verandercommunicatie

Interne communicatie is essentieel voor de motivatie en betrokkenheid van de medewerkers. Het vormt de verbindende schakel tussen strategie, beleid en uitvoering. Door ontwikkelingen in de juiste context te plaatsen en het gesprek te faciliteren. Effectieve interne communicatie vraagt om een consequente aanpak, de juiste toon en zorgvuldige uitvoering. Zeker bij een grote verandering in je organisatie telt ieder woord en iedere stap. Onze consultants bieden communicatieadvies en begeleiding om begrip te creëren en mensen in beweging te krijgen. Altijd passend bij de cultuur en identiteit van de organisatie. Zo ontstaat draagvlak en acceptatie op alle niveaus.

Meer weten over wat wij doen? Laten we samen een kop koffie drinken!

Cases

De inwoners van Provincie Noord-Holland selecteren foto’s uit de Tweede Wereldoorlog

De inwoners van Provincie Noord-Holland selecteren foto’s uit de Tweede Wereldoorlog

Hoe organiseer je binnen twee maanden een evenement waar 500 Noord-Hollanders hun stem mogen uitbrengen op de meest indrukwekkende foto’s uit de Tweede Wereldoorlog?

RCN Vakantieparken spreekt jongeren aan met eigentijdse vacatures

RCN Vakantieparken spreekt jongeren aan met eigentijdse vacatures

Gemeente Almere verbindt bewoners aan de Floriade met groene initiatieven.

Gemeente Almere verbindt bewoners aan de Floriade met groene initiatieven.

Hoe zorg je er voor dat de bewoners van Almere achter de Floriade staan en dat Almere kan meeprofiteren van de verwachte 2 miljoen bezoekers?

NHG start met employer branding strategie

NHG start met employer branding strategie

Help ons om NHG te profileren als mogelijke en interessante werkgever, waarbij nieuwe talenten aantrekken en binden centraal staat.