Future Communication

Webinar: Weerstand ombuigen begint bij jezelf

Als communicatieprofessional heb je soms te maken met weerstand bij je doelgroep(en). Een standvastige buurtbewoner die zich verzet tegen de bouw van een nieuwe woonwijk achter zijn tuin. Medewerkers die weigeren die nieuwe, tijdbesparende software te gebruiken. Recreanten die protesteren tegen de aanleg van een ringweg langs een natuurgebied. Het zijn lastige verandertrajecten, maar wist je dat je die weerstand kunt ombuigen door je eigen gedrag te veranderen? Hoe je dat doet, leer je in ons webinar op 9 december om 16:00 uur.

Meld je direct aan!

16 november 2021

Verander je eigen gedrag

 

Gratis online kennis? Dit jaar verwennen we je ermee! Graag nodigen we je uit voor ons webinar ‘Weerstand ombuigen begint bij jezelf’ op 9 december om 16:00 uur. In één uur geven we je tips en tricks over hoe je weerstand bij je doelgroepen ombuigt door je eigen gedrag te veranderen. Aan de hand van de Roos van Leary (een communicatiemodel) analyseren we verschillende typen gedrag en weerstand én krijg je hulpmiddelen om die weerstand weg te nemen. Zo voert inhoud, en niet emotie de boventoon in jouw communicatie én bereik jij je doelen.

 

Meld je direct aan!

Programma

  • 15:50 uur – Digitale inloop
  • 16:00 uur – Start webinar & introductie
  • 16:10 uur – Theorie: Roos van Leary
  • 16:35 uur – Casus en quiz
  • 16:50 uur – Vragen
  • 17:00 uur – Einde webinar

Spreker

Stefan Smeenk

“Alleen als de mensen in jouw doelgroep het vertrouwen hebben dat je hun behoeften hoort, herkent en erkent, kun je weerstanders ombuigen naar voorstanders.”

Stefan Smeenk Consultant

Graag bespreken we jouw casus in het webinar

In dit webinar besteden we naast de theorie ook aandacht aan de praktijk. Heb jij in je werk met weerstand te maken? Mail je casus naar marcom@futurecommunication.nl. Tijdens het webinar analyseren we een ingestuurde (geanonimiseerde) casus aan de hand van de Roos van Leary. Door een paar quizvragen te beantwoorden, proberen we de casus samen op te lossen. En je gaat niet met lege handen van je werkplek. Voordat je je laptop weer dichtklapt na afloop van het webinar, download je onze handige hand-out. Zo ben je voortaan voorbereid op de verschillende soorten weerstand. Zien we je op 9 december?

Dit webinar iets voor jou?

  • Heb jij in je werk te maken met weerstand?
  • Houd je van de combinatie tussen theorie en praktijk?
  • Wil je weten wat je direct morgen anders kan doen?

Dan is dit webinar iets voor jou!

Meer weten, of je collega’s trainen in weerstand ombuigen?

Neem contact op met Stefan Smeenk

Stefan Smeenk 0613636289
(Vereist)