Man en een vrouw nemen de Getting Comfie with podcast op

Getting Comfie with…

De podcast maakte een ware comeback de afgelopen jaren. Reden genoeg voor ons om hiermee aan de slag te gaan. Het resultaat: Getting Comfie with…’, de communicatiepodcast voor en over communicatiemensen die ertoe doen.

Neem contact met ons op 030 219 38 51 Vind ons ook op social media

De podcast van Future Communication

Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Deze samentrekking staat symbool voor wat we in deze podcast doen: tijdens een kop koffie (of thee) gaan we in gesprek met een communicatieprofessional van betekenis om te praten over het vak én henzelf. Van geschiedenis tot toekomstvisie, alles komt aan bod. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren over ons mooie vak? Of ken je iemand die we móeten interviewen? 

 

Neem contact op met ons en kom snel langs voor koffie of thee!

 

We wensen je veel luisterplezier! 

Alle afleveringen

Luister hier de meest recente afleveringen van onze podcast Getting Comfie with… terug.

Wil je ze allemaal beluisteren? Navigeer dan naar Inspiratie en kies ☑ podcasts, of luister alle afleveringen terug via Spotify.

 

Getting Comfie with… op Spotify

Podcasts? Leuk!

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren over ons mooie vak? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met ons en kom snel langs voor een kop koffie of thee.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)