‘Getting Comfie with…’

De podcast van Future Communication

De podcast maakte een ware comeback de afgelopen jaren. Reden genoeg voor waarmakers Bianca Groot, Berline van de Ridder en Matthijs van der Laan om hiermee aan de slag te gaan. Het resultaat: Getting Comfie with…’, de communicatiepodcast voor en over communicatiemensen die ertoe doen. 

Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Deze samentrekking staat symbool voor wat we in deze podcast doen: tijdens een kop koffie (of thee) gaan we in gesprek met een communicatieprofessional van betekenis om te praten over het vak én henzelf. Van geschiedenis tot toekomstvisie, alles komt aan bod. 

We wensen je veel luisterplezier! 

AFLEVERING 5 Carel Jansen

In aflevering 5 vertelt Carel Jansen over de wetenschap achter gezondheidscommunicatie, het bestrijden van uit de lucht gegrepen waarheden met de juiste verhalen, dat angst geen beste raadgever is en dat iedereen zich maar voordoet als expert tegenwoordig. 

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

AFLEVERING 4 Lonneke Lodder

Iedereen droomt er wel eens van, gaan wonen en werken in een buitenland midden in het groen op een boerderijtje met beesten. Lonneke Lodder heeft het gewoon gedaan. Of nou ja gewoon. Niet zoals in ‘Ik vertrek’, maar meer de angsthazenversie hiervan: stukje bij beetje en wel doordacht. In aflevering 4 van onze podcast vertelt ze over het genot van een simpel leven, hoe ze dat combineert met werken als redacteur, haar boek ‘Het leven is te kort om op kantoor te zitten’ en het durven loslaten van dat wat er van je wordt verwacht. 

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

AFLEVERING 3 Kilian Bennebroek Gravenhorst

In aflevering 3 hebben we een ‘verandermens’ aan het woord. Kilian Bennebroek Gravenhorst over verandermanagement, de verhalen die daarbij horen en dat je het beste kunt vertragen om sneller te komen waar je wilt zijn.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

AFLEVERING 2 Ina Strating

In aflevering 2 gaat Bianca in gesprek met Ina Strating over het belang van crisis- en nazorgcommunicatie, de verbinding zoeken en reageren vanuit je hart. 

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

AFLEVERING 1 Betteke van Ruler

In aflevering 1 gaat Bianca in gesprek met Betteke van Ruler over een gênante vertoning, agile carrièreplanning en dat verbreding van het vakgebied onduidelijkheid met zich meebrengt.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

SPECIAL Communicatieverkiezingen 2020

De beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals Logeion organiseert jaarlijks de verkiezing voor Communicatieman/vrouw van het Jaar en CommunicatieTalent van het Jaar.

We hebben voor de 2020-editie zeven speciale podcasts gemaakt voor de communicatieverkiezingen. Namelijk met de vier finalisten voor Communicatieman/vrouw en de drie finalisten voor CommunicatieTalent van 2020.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Niks missen van 'Getting Comfie with...'?