Een team vol brainpower.

Hoe wij werken

Onze werkwijze is er een van no-nonsens, openheid en transparantie. Wij zijn aanwezig en altijd aanspreekbaar. Worden onderdeel van iedere opdracht. Zowel in het team bij de opdrachtgever als vanuit ons kantoor in Utrecht.

Wij zijn een hecht team. Al onze consultants zijn in vaste dienst. Dat betekent dat we flink investeren in hun groei en ontwikkeling. Zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Via trainingen, opleidingen, kennissessies en een buddysysteem tussen ervaren en minder ervaren collega’s. Zo garanderen wij continue kwaliteit en professionaliteit op de werkvloer.

Werken met een vaste ploeg betekent een enorme samenbundeling van brainpower. Een enorm netwerk aan kennis en ervaring. Iedere consultant kan dit netwerk binnen no-time inschakelen. En brengt deze kennis mee naar jouw opdracht en organisatie.

Ook al zitten al onze consultants verspreid over het hele land, wij weten elkaar altijd te vinden. We weten precies waar ze in uitblinken en wanneer ze beschikbaar zijn.  Hierdoor kunnen we snel schakelen. Heb je een vraag of wil je eens brainstormen? Wij bieden je op korte termijn de beste kandidaat voor jouw vraagstuk.

Past jouw vraag nét niet bij ons vaste team? Of is de perfecte kandidaat niet beschikbaar? Dan stellen wij je graag voor aan de juiste communicatie-, content- en online professionals uit ons freelance netwerk. Echte waarmakers, net als wij.

SQIQ: Digital partner

De ontwikkelingen op het gebied van online communicatie gaan razendsnel. Om jouw organisatie snel te kunnen versterken met de juiste professionals werken we samen met SQIQ (zusterbedrijf binnen Cohedron). SQIQ beschikt over een groot en hoogwaardig netwerk van interim digital professionals. Van online marketeers, product owners en data analisten tot CRM-specialisten, copywriters en UX-designers: samen met SQIQ maken we de beste match.

Meer weten over ons bureau?

Meer weten over wat wij doen? Lees de blogs van onze waarmakers!