Future Communication

Future Communi­cation bestaat 20 jaar

Ons redactieteam schreef een blog over het 20-jarig jubileum van Future Communication. Nieuws­gierig? Lees hieronder meer.

 

Meer weten?

28 februari 2019

recruiter vacature utrecht

Een bijzondere mijlpaal voor Future Communication. Op 1 maart 2019 bestaan wij 20 jaar. Dit wordt gevierd met een feestelijk jubileumjaar voor (oud-)medewerkers, opdrachtgevers en relaties.

Future Communication is een van de grootste allround communicatieadviesbureaus in Nederland. Ruim 60 consultants maken dagelijks ambities van diverse opdrachtgevers waar. Voor uiteenlopende vraagstukken en projecten ontwikkelen zij communicatiestrategieën en voeren ze uit, zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven. Ons bureau opereert als een hecht netwerk. Iedere consultant kan dit netwerk, ook op afstand, binnen no-time inschakelen, en brengt deze kennis mee naar opdrachten en organisaties. Al 20 jaar en met succes.

 

Gesprek over de toekomst

“Ons 20-jarig jubileum is een mooi moment om te vieren wat we hebben bereikt, herinneringen op te halen en relaties te bedanken” vertelt Wout Dekker, directeur. “We besteden dit jaar extra aandacht aan activiteiten voor het team en organiseren ontmoetingen voor ons zakelijke netwerk, waaronder workshops en een klantevent in het najaar. We gaan met ons netwerk graag in gesprek over de toekomst. Onze markt en het communicatievak zijn volop in ontwikkeling. Wat zien we? Hoe spelen wij hierop in?”

Dienstverlening

Anno 2019 kan Future Communication, met een breed palet aan communicatietalent in huis, uiteenlopende vragen uit de markt aan. Toch drijven enkele disciplines boven binnen de dienstverlening van het bureau. Dekker: “We zijn al jaren een grote speler op het gebied van omgevingscommunicatie rond infrastructurele projecten. Dit zijn vaak complexe vraagstukken, politiek gevoelig, met grote impact voor diverse belanghebbenden. Goede communicatie is dan cruciaal. Maar ook voor vraagstukken op het gebied van interne en verandercommunicatie, employer branding, contentcreatie en -management heeft Future Communication alle kennis en ervaring in huis.”

Groei

Ondernemerschap en groei zijn onlosmakelijk met het bureau verbonden. Met name de laatste vijf jaar was er een flinke groeispurt. Ons bureau telt nu 60 medewerkers. Dit is een verdubbeling ten opzichte van 2013. Dit jaar wil het bureau met nog eens 15 medewerkers groeien. Dekker: “Voor gedreven communicatieprofessionals is dit bureau een uitdagende speeltuin: flexibel opdrachten doen voor mooie opdrachtgevers, een warme thuisbasis en betrokken collega’s. Vakgenoten die voor je klaar staan en van wie je ongelooflijk veel kunt leren.”

 

Geschiedenis

Ons bureau ontstond in 1999 als werkmaatschappij binnen zakelijk dienstverlener Conclusion: een kweekvijver voor kansrijke ondernemingen op het gebied van Human Capital, Technology, Communication & Organisation. Onder de naam Conclusion Corporate & Public Communication – later Conclusion Communication en nu Future Communication – groeide het adviesbureau uit tot een allround speler binnen de communicatiebranche, met stevige wortels in de publieke sector en groeiend in de private sector.

 

Cohedron (voorheen Future Groep)

Future Communication maakt sinds 2016 deel uit van Cohedron (voorheen Future Groep), een afsplitsing van Conclusion, samen met Human Capital Group, Talenter, PLANgroep Schuldhulpverlening, OBIN, Social Impact Finance en PLANgroep Financiële Services. Het motto van de groep is ‘Samen van betekenis’. Door bevlogen professionals, een resultaat- en relatiegerichte houding en een sterke focus op mens en maatschappij. Met oplossingen die mensen en organisaties goed doen.

Meer weten?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)