Hetty Kleine van Future Communication.
Hetty Kleine

Getting comfie with Marion van der Voort

Aan het woord is Marion van der Voort, dagvoorzitter en communicatiestrateeg. Hoe zorg je voor waardevolle weerstand? Marion vertelt er meer over.

Luister de podcast

21 september 2022

Hetty Marion podcast

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 26

Marion van der Voort is dagvoorzitter, communicatiestrateeg en interim adviseur voor bestuurders, projecten en organisaties. Ze leidt congressen, bedrijfsbijeenkomsten en informatiebijeenkomsten waar de belangen verschillen. Daarnaast specialiseert ze zich bij Bureau voor Gebiedscommunicatie in participatie en omgevingscommunicatie. In de podcast vertelt ze meer over haar werk en hoe zij weerstand ombuigt naar waardevolle weerstand.

Meer weten over weerstand? Kom naar onze workshop ‘De kracht van luisteren en de goede vraag‘ op de Landelijke Omgevingsmanagementdag op 13 oktober.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

 

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op ons.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Hetty Kleine van Future Communication.
Hetty Kleine 0611041642
(Vereist)