Jolanda van der Kooij-Haak van Future Communication.
Jolanda van der Kooij-Haak

De kracht van luisteren en de goede vraag

Ook dit jaar is Future Communication op 13 oktober partner van de Landelijke Omgevingsmanagementdag, het jaarlijks congres voor omgevingsprofessionals. Collega Jolanda verzorgt een workshop over hoe je omgaat met weerstand in gesprekken door te luisteren en de goede vragen te stellen.

Lees verder

21 september 2022

In deze Landelijke Omgevings­management­dag (LOMD) staat waardevolle weerstand centraal. Is weerstand waardevol? Hoe kom je daar als omgevingsmanager achter? En heb je de ruimte om dat te achterhalen?

 

Als omgevingsmanager krijg je onvermijdelijk te maken met weerstand. Soms vervelend, maar ook waardevol. Tenminste, als je goed luistert én de juiste vragen stelt. Dit vraagt om oprechte aandacht. Luister je soms per ongeluk toch met een half oor? Misschien omdat je al bezig bent met je antwoord, of de weerstand na een niet-zo-leuke boodschap al kunt voorspellen?

Collega Jolanda geeft tijdens de LOMD een workshop die draait om coachend luisteren en goede vragen. Onder begeleiding ga je oefenen met luisteren-samenvatten-doorvragen. En krijg je direct toepasbare handvatten van onze communicatie-expert. Na deze workshop staat je gehoor op scherp én kijk je met een andere blik naar weerstand!

Over de LOMD

De LOMD is het jaarlijkse vakcongres voor omgevingsprofessionals, georganiseerd door het Platform Omgevingsmanagement. Op 13 oktober 2022 is alweer de 11e editie; vol gastsprekers, inspiratie en netwerken met vakgenoten.

Meld je aan

Man interviewt vrouw voor podcast

Meer leren over waardevolle weerstand?

Wil je meer weten leren over waardevolle weerstand? Kom een keertje koffiedrinken, of bekijk onze lees-en luistertips:

Prangende vragen?

Of gewoon zin in een een goed gesprek en een lekkere kop koffie? Neem contact met ons op.

Jolanda van der Kooij-Haak van Future Communication.
Jolanda van der Kooij-Haak 0651334576
(Vereist)