Wout Dekker

Getting Comfie with Paul Stamsnijder

Aan het woord is Paul Stamsnijder, oprichter en directeur van de Reputatiegroep, een toonaangevend adviesbureau in Utrecht dat organisaties helpt met reputatievraagstukken en crisismanagement.

Luister de podcast

24 maart 2022

Portretfoto van Paul Stamsnijder
Wout Dekker die de getting comfie with podcast opneemt.

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 23

Dit gesprek gaat over reputatie en de actualiteit: veel organisaties staan onder druk omdat hun reputatie fors is aangetast: Talpa (The Voice), Ajax, politieke partijen VOLT en de PvdA,  het koningshuis en zo kunnen we nog wel even door gaan. Hoe ga je daar als communicatieprofessional mee om? En kun je je op dit soort situaties voorbereiden en hoe dan? Paul Stamsnijder schreef verschillende boeken over dit thema (onder meer De vent is de tent, Stakeholdermanagement en zijn meest recente boek is Purpose). Hij is regelmatig te gast in actualiteitenprogramma’s, schrijft opiniërende artikelen en is actief op social media. Tipje van de sluier? ‘Denk het ondenkbare’.

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Wout Dekker, 06-53426172 en wdekker@futurecommunication.nl

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Wout Dekker 0653426172
(Vereist)