Future Communication

Getting Comfie with Marije van den Berg

Veranderspecial 3: in deze aflevering praten we met Marije van den Berg. Ze doet een boekje open over hoe stoppen kan helpen in verandertrajecten. Waarom en hoe? Luister de podcast.

 

Luister de podcast

6 december 2021

Bianca Groot achter de microfoon voor een podcast

Getting Comfie with…

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 22

Dit is de laatste aflevering in een serie van 3 specials waarin we het hebben over veranderen. Aangeschoven is Marije van den Berg, Stopstrateeg. Zij vertelt over hoe stoppen kan helpen bij verandering. Dat klinkt tegenstrijdig. Het hoe en waarom, hoor je hier!

 

Marije van den Berg doet een boekje open over hoe stoppen kan helpen in verandertrajecten. Als Stopstrateeg helpt zij daar diverse organisaties mee. Welkom bij de laatste aflevering in een serie van 3 specials van ‘Getting comfie with…’ ter ere van onze rebranding.

Lees- en luistertips: Stop. Stopstrategie voor organisatie van Marije zelf, Rational Ritual van Michael Suk-Young Chwe, Onmacht van Leike van Oss en Jaap van ’t Hek, Sterspeler, de nieuwe van John Grisham, De regels en de rek van Baukje Keijzer, Wij zijn de stad van Floor Milikowsky, Begrip van Angela Riddering en Herrie Geuzendam, podcast De Spindoctors.

De oplettende luisteraar heeft gezien dat onze podcast een nieuw logo heeft. Sterker nog, we zijn helemáál in een nieuw jasje gestoken. Dat komt doordat we onze focus hebben verlegd naar verandercommunicatie. Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen organisaties grip te krijgen en houden bij veranderingen in de leef- of werkomgeving van mensen. In deze specials gaan we specifiek in op veranderingen of veranderen.

Podcasts? Leuk!

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met ons.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)