Future Communication

Getting Comfie with Kiki Bakker

 

Veranderspecial 2: in deze aflevering praten we met Kiki Bakker, habit expert, coach en agent for change. Ze pleit voor ‘Veranderen door doen!’. Waarom en hoe? Luister de podcast.

 

Luister de podcast

1 november 2021

Bianca Groot achter de microfoon voor een podcast

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 21

 

Aflevering 2 in een serie van 3 specials waarin we het gaan hebben over veranderen. Aangeschoven is Kiki Bakker, habit expert, coach en agent for change.

 

Kiki Bakker is habit expert, coach en agent for change. Vooral in die laatste rol pleit ze voor ‘Veranderen door doen!’. Waarom en hoe, vertelt ze hier. Meer informatie over Kiki vind je op www.kikibakker.nl, op Instagram en op LinkedIn. Podcasttip: Choiceology over slimmer keuzes maken, boekentip: Atomic Habits van James Clear over het doorbreken van gewoonten en als je op zoek bent naar persoonlijke verandering lees dan eens Een levensregel voor beginners van Wil Derkse.

De oplettende luisteraar heeft gezien dat onze podcast een nieuw logo heeft. Sterker nog, we zijn helemáál in een nieuw jasje gestoken. Dat komt doordat we onze focus hebben verlegd naar verandercommunicatie. Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen organisaties grip te krijgen en houden bij veranderingen in de leef- of werkomgeving van mensen. In deze specials gaan we specifiek in op veranderingen of veranderen.

Podcasts? Leuk!

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met ons.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)