Stefan Smeenk van Future Communication..
Stefan Smeenk

Getting Comfie with Ilse Stijntjes

Aan het woord is Ilse Stijntjes: acteur, coach en trainer. Over het Sinterklaaseffect, in het diepe gegooid worden en de kracht van het tastbaar maken van communicatie.

19 mei 2022

Ilse Stijntjes op het toneel tijdens haar voorstelling.
Stefan Smeenk die de getting comfie with podcast opneemt.

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 24

“We gaan vandaag oefenen met een trainingsacteur.” Veel professionals huiveren bij deze zeven woorden. Maar hoe ervaart een trainingacteur deze angst zelf? Hoe bereidt zij zich voor op gevarieerde gesprekken? Kan theater de professional professionaliseren? Trainingsacteur Ilse Stijntjes geeft hier antwoord op. Openhartig vertelt ze verder wie er tegenover haar zit in gesprekstechniektrainingen en waarom zij Femke Halsema graag treft in een training. Ook doet ze uit de doeken of iedere branche andere communicatieproblemen kent.

 

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Stefan: bel 06 13 63 62 89 of mail ssmeenk@futurecommunication.nl.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Stefan Smeenk van Future Communication..
Stefan Smeenk 0613636289
(Vereist)