Osina Soumete van Future Communication.
Osina Soumete

Getting Comfie with Evita Bloemheuvel

Aan het woord is Evita Bloemheuvel, voormalig persvoorlichter van 113 Zelfmoordpreventie en nu actief bij Vluchtelingenwerk Nederland. Hoe zet je grote maatschappelijke thema’s op de kaart? Evita vertelt er meer over.

Luister de podcast

7 juli 2022

gast Evita Bloemheuvel bij getting comfie with podcast.
Osina Soumete praat met Evita Bloemheuvel in de getting comfie with podcast.

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 25

Evita Bloemheuvel is naast communicatieprofessional ook activist, wat ook doorschijnt in haar werk. Ze werkte voorheen onder andere voor 113 Zelfmoordpreventie, waar zij het als persvoorlichter voor elkaar kreeg dat de hulplijn ook via het telefoonnummer ‘113’ te bereiken is. Daarnaast werkte ze samen met journalisten om de berichtgeving rondom zelfmoord te verbeteren. Inmiddels duikt ze voor Vluchtelingenwerk Nederland in een heel ander actueel maatschappelijk thema: de huisvesting van vluchtelingen in Nederland. In de podcast vertelt ze meer over haar werk en hoe zij kijkt naar de samenwerking met de journalisten. Ook geeft ze tips om als activist ook impact te hebben als communicatieprofessional.

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Osina Soumete, 06-23897983 en osoumete@futurecommunication.nl

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Osina Soumete van Future Communication.
Osina Soumete 0623897983
(Vereist)