Future Communication

Getting Comfie with Arjan van Vembde

 

Veranderspecial 1: in deze aflevering praten we met Arjan Vembde, trainer, facilitator, adviseur en auteur. ‘Veranderen vanuit kracht’ is zijn motto.

 

Luister de podcast

11 oktober 2021

Bianca Groot achter de microfoon voor een podcast

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 20

 

Aflevering 1 in een serie van 3 specials waarin we het gaan hebben over veranderen. Aangeschoven is Arjan van Vembde, trainer, facilitator, adviseur en auteur. ‘Veranderen vanuit kracht’ is zijn motto.

 

Arjan is specialist in Waarderend Veranderen. Wat is dat? Hoe kan het je helpen? Hoe zet je het in? Je hoort het hier. Meer informatie over Arjan vind je op www.werkenvanuitkracht.nl en op LinkedIn. En kijk ook een naar zijn boek ‘Werken vanuit kracht’.

 

De oplettende luisteraar heeft gezien dat onze podcast een nieuw logo heeft. Sterker nog, we zijn helemáál in een nieuw jasje gestoken. Dat komt doordat we onze focus hebben verlegd naar verandercommunicatie. Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen organisaties grip te krijgen en houden bij veranderingen in de leef- of werkomgeving van mensen. In deze specials gaan we specifiek in op veranderingen of veranderen.

Podcasts? Leuk!

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met ons.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)