Future Communication

Getting Comfie with Mark van Vuuren

Organisatiecommunicatie. Wat is het en hoe verhoudt het zich tot andere vormen van communicatie? Mark van Vuuren, universitair hoofddocent Organisatiecommunicatie aan de Universiteit Twente, vertelt er alles over.

Luister de podcast

1 november 2020

Bianca Groot achter de microfoon voor een podcast

Getting Comfie with…

De podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 9

Organisatiecommunicatie. Een term die opnieuw in de belangstelling lijkt te staan. Maar wat is het en hoe verhoudt het zich tot andere vormen van communicatie. Wie kan hier beter over vertellen dan Mark van Vuuren, universitair hoofddocent Organisatiecommunicatie aan de Universiteit Twente. Óók is hij auteur van verschillende boeken, en partner bij Where we meet. Deze hybride academicus verbindt het liefst de werelden van wetenschap en praktijk. Hoe hij dat doet? Hoor het hier! Wil je hem spreken, mail naar mark@wherewemeet.nl.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)