Future Communication

Getting Comfie with Gonda Duiven­voorden

Gonda Duivenvoorden schuift aan om te praten over ons brein, hoe het werkt, wat dat betekent voor je communicatie en welk model dan wél werkt.

Luister de podcast

9 augustus 2021

Bianca Groot achter de microfoon voor een podcast

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 18

 

“Het kennis-houding-gedrag-model kan in de ijskast!” aldus Gonda Duivenvoorden, communicatiestrateeg, trainer, coach en auteur van het boek De psychologie van communicatie. Gonda schuift aan om te praten over ons brein, hoe het werkt, wat dat betekent voor je communicatie en welk model dan wél werkt. Wil je contact met Gonda? Vind haar op LinkedIn of check www.brainworkcommunicatie.nl.

 

Aanbevolen boeken: Socrates op Sneakers van Elke Wiss, Thinking fast&slow en Ruis van Daniel Kahneman, Polarisatie van Bart Brandsma, Op het gevoel van Gerben van Kleef en Inclusieve Communicatie van Hanan Challouki.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)