Future Communication

Getting Comfie with Rick van Baaren

Gedragsverandering. Waarom lijkt dit onderwerp steeds populairder te worden? En hoe verhoudt het zich tot het communicatievak? In gesprek met Rick van Baaren, hoogleraar Gedragsverandering & Maatschappij.

Luister de podcast

8 maart 2021

Bianca Groot achter de microfoon voor een podcast

Getting Comfie with…

De podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 13

Gedragsverandering, hét onderwerp van de laatste tijd. Niet in de minste plaats door de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande maatregelen. Rick van Baaren, hoogleraar Gedragsverandering & Maatschappij aan de Radboud Universiteitspreker en ondernemer van meerdere bedrijven zoals de Behavior Change Academy, stond aan de basis van de gedragsveranderingstrend in Nederland door als eerste een combinatie te maken tussen beïnvloedingstechnieken en weerstanden.  Meer weten over Rick, kijk op de website GedragsveranderingLeestipResistance and persuasion, Eric Knowles.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)