Future Communication

Getting Comfie with Hans van der Loo

In gesprek met Hans van der Loo over psychologische veiligheid op de werkvloer. Hij geeft handvatten voor jou en je team.

Luister de podcast

8 februari 2021

Bianca Groot achter de microfoon voor een podcast

Getting Comfie with…

De podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 12

Psychologische veiligheid op de werkvloer. Het klinkt misschien wat zwaar, maar dat hoeft het dus niet te zijn. Aldus Hans van der Loo, auteur en spreker op het terrein van energie, gedrag en prestaties. Zijn laatste, samen met Joriene Beks, geschreven boek ‘Psychologische veiligheid, zo vorm je vrijmoedige teams’ geeft praktische handvatten om zelf en met je team te groeien naar een psychologisch veilig én vlammend werkklimaat. Kijk voor zijn in januari 2021 uitgekomen boeken ‘Psychologische Veiligheid’ en ‘De Veldgids, psychologische veiligheid’ op de website Psychologische veiligheid.

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)