Logo Cohedron
Future Communication

Future Communication start campagne FutureProof 

Met de campagne FutureProof neemt Future Communication je mee op een ontdekkingsreis door het communicatielandschap van morgen, met focus op omgevingscommunicatie, interne communicatie en content & online expertise. We inspireren je met podcasts, blogs en praktijkvoorbeelden en bereiden je voor op veranderingen.

1 september 2023

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? De komende maanden neemt Future Communication je mee in het communicatielandschap van morgen. Een ontdekkingsreis door de trends en ontwikkelingen binnen onze drie kernexpertises: omgevingscommunicatie, interne communicatie en content & online. Met podcasts, blogs en praktijkvoorbeelden van ons werk bieden we je handvatten en inspiratie. Ga samen met ons aan de slag met FutureProof communicatie.

‘FutureProof’ is een knipoog naar onze naam, maar ook een serieuze blik naar de toekomst waarin we klaar zijn voor veranderingen in de leef- en werkomgeving. FutureProof zijn vraagt om communicatiebeleid en -middelen waarin aandacht is voor de menselijke maat: échte aandacht. Ons doel is: oprechte betrokkenheid en interactie, zowel intern als extern.

Wat je mag verwachten?

We starten in september met het specialisme ‘omgevingscommunicatie’. Daarbij staan veranderingen in de leefomgeving van mensen centraal. We laten relevante thema’s de revue passeren, van duurzaamheid tot actuele politieke issues rond Prinsjesdag en van participatietechnieken tot de Omgevingswet.

Half oktober pakken we door met het specialisme ‘interne communicatie’. Hoe zorg je er als organisatie voor dat medewerkers in verbinding zijn en blijven? En hoe krijg je hen mee in veranderingen in hun werkomgeving? We staan stil bij thema’s als employer branding, digitale transformatie en (her)inrichting van interne communicatie.

En last but not least: specialisme content & online. Hoe houd je stand in een veranderend contentlandschap? De reisgidsen van Future Communication helpen je op weg tijdens een heuse contentsafari! Podcasts, begrijpelijke taal, webinars en veel meer: vanaf half november laten we op vele verschillende manieren zien dat content onmisbaar is voor succesvolle verandering.

Ook Future­Proof worden?

Wij helpen organisaties klaar te zijn voor een duurzame toekomst; voor deze en volgende generaties. Volg ons op LinkedIn en ontdek wat Future Communication te bieden heeft.

Meer weten?

Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen? Vul het formulier in en ga samen met ons aan de slag met FutureProof communicatie!

Logo Cohedron
Future Communication 316 41 14 51 37

Alle velden met een * zijn verplicht.

Geef kort het onderwerp van je bericht aan.
Beschrijf hier wat we voor je kunnen betekenen.