Geïnformeerde en betrokken medewerkers.

Interne communicatie

Goed geïnformeerde en betrokken medewerkers dragen positief bij aan de resultaten van jouw organisatie. Interne communicatie speelt hierbij een sleutelrol. Door op alle niveaus in de organisatie de verbindingen te leggen tussen strategie, beleid en uitvoering. En ervoor te zorgen dat je binnen waarmaakt, wat je buiten belooft.

Zorgvuldig en consistent

Effectieve interne communicatie vraagt om een consistente aanpak en een zorgvuldige uitvoering. Zeker bij een grote verandering zoals een reorganisatie, digitale transformatie of verhuizing. Dan telt ieder woord en iedere stap om duidelijkheid te scheppen, perspectief te bieden en eventuele zorgen weg te nemen.

Advies en begeleiding

Onze consultants bieden advies en begeleiding om de gewenste beweging in de organisatie te creëren, waarbij medewerkers zich gezien, gehoord en betrokken voelen. Van een gedegen communicatiestrategie en een authentiek veranderverhaal tot een doeltreffende implementatie: we steken hiervoor graag de handen uit de mouwen. Dit doen we in verbinding met de cultuur en identiteit van de organisatie en op maat voor jouw vraagstuk.

Betrokkenheid op alle niveaus

We werken bij voorkeur samen mét in plaats van vóór onze opdrachtgevers aan een communicatievraagstuk. We zetten diverse methoden en interactieve werkvormen in om échte verhalen naar boven te halen en medewerkers te betrekken. Denk aan stakeholderanalyses, kernboodschappensessies, storytelling of een culture hackathon. Zo ontstaat draagvlak en betrokkenheid op alle niveaus.

Dus, komt er een grote verandering aan, wil je interne communicatie professionaliseren binnen de organisatie of heeft jouw team tijdelijk versterking nodig? Neem contact met ons op!

Sorry, your browser does not support inline SVG.