Future Communication

Webinar: Storytelling bij interne verandertrajecten

Ons webinar Storytelling bij interne verandertrajecten kijk je hier terug. Meld je aan voor meer webinars!

Bekijk het webinar

9 juli 2021

Computerscherm waarop een videomeeting te zien is

Ontdek de verhalen in jouw organisatie

Gratis online kennis? Dit jaar verwennen we je ermee! Deze editie: corporate storytelling, hoe doe je dat? Verandertrajecten ontstaan vaak hoog in de organisatie. En de kunst blijft om die verandering goed door te vertalen, weerstand te verlagen of te voorkomen en om iedereen mee te krijgen. Toch is veranderen vaak spannend, want een verandering heeft op iedereen een andere impact. Voor je het weet vertelt iedereen een ander verhaal en raak je de controle kwijt. Hoe je die verhalen slim kan inzetten om jouw verandertraject succesvol te laten verlopen? Dat leer je in ons webinar. Scroll snel verder en kijk het webinar terug!

Workshop storytelling: iets voor jou?

  • Boost jouw skills één middag;
  • Samen met je team;
  • Incl. praktische opdrachten.
Vrouw loopt met laptops en papieren door kantoor

Webinarreeks

Dit webinar is onderdeel van de Future Communication kennisreeks waarin we elk kwartaal een gratis webinar organiseren over een actueel communicatiethema. Wil je een plekje op onze vaste gastenlijst? Schrijf je hier in (4 uitnodigingen per jaar).

“Veel rapporten en beleidsplannen puilen uit van de analyses en strategieën die helaas te vaak ongebruikt in de bureaulade verdwijnen. Met een beetje verbeeldingskracht en een creatieve pen houd je de aandacht vast en maak je de lezer deelgenoot van je boodschap. Ga je mee op reis?”

Eric van Berkel Consultant

Bekijk het webinar Storytelling

    * Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de hiervoor geldende voorwaarden.