Wout Dekker

Wout Dekker directeur communi­catieadvies­bureau Future Communi­cation

Wout Dekker volgt per 1 november 2018 Marcel Baas op als directeur van communicatieadviesbureau Future Communication.

 

Meer weten?

30 oktober 2018

Utrecht – Wout Dekker volgt per 1 november 2018 Marcel Baas op als directeur van communicatieadviesbureau Future Communication. Baas zal per 31 december 2018 het bureau verlaten.

Wout Dekker werkt sinds januari 2018 bij Future Communication, eerst als principal consultant en sinds juli als managing director. Hij komt van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM waar hij directeur Corporate Communicatie was. Daarvoor had hij leidinggevende communicatiefuncties bij onder meer Zorgverzekeraars Nederland, de politie en een universitair medisch centrum.

 

Future Communication

Future Communication is een van de grootste allround communicatieadviesbureaus in Nederland. Met een team van 60 communicatieconsultants, online specialisten en redacteuren ontwikkelt het bureau communicatiestrategieën en voert deze uit, voor zowel overheid als bedrijfsleven. Future Communication helpt opdrachtgevers bij uiteenlopende communicatievraagstukken: van omvangrijke infrastructurele projecten, interne veranderopgaven tot employer branding en het inrichten van communicatieafdelingen.

Meer weten?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.

Wout Dekker 0653426172
(Vereist)