Elleke Evers van Future Communication poseert op kantoor
Elleke Evers

Elleke Evers volgt Wout Dekker op als algemeen directeur van Future Communication

Wout Dekker (65) stopt per 1 juli aanstaande als algemeen directeur van Future Communication. Elleke Evers (49), een vertrouwd gezicht binnen FC, volgt hem op en start per 1 april als directeur.

Meer weten?

12 maart 2024

Foto met Elleke en Wout

Wout Dekker (65) stopt per 1 juli aanstaande als algemeen directeur van Future Communication. Elleke Evers (49), een vertrouwd gezicht binnen FC, volgt hem op en start per 1 april als directeur. Van april tot juli trekken zij gezamenlijk op voor een goede overdracht. Wout Dekker is sinds 2018 directeur van Future Communication en blijft vanaf juli parttime in dienst bij FC als directeur Advies en strategisch bestuurs- en communicatieadviseur.

Wout: “Na 44 jaar werken, waarvan 36 jaar in leidinggevende communicatiefuncties, doe ik bewust een stap terug. Ik ben blij met Elleke Evers als mijn opvolger! Elleke kent de consultancywereld, het communicatievak en werkt nu zo’n tien jaar bij FC. Zij kent alle ins en outs bij opdrachtgevers maar ook de cultuur van ons mooie bureau! Ik geef het stokje dan ook met veel vertrouwen aan haar door.”

Elleke: ”Onder leiding van Wout hebben we de afgelopen jaren mooie successen behaald, zijn we gegroeid als bureau in verandercommunicatie en behoren met 85 consultants inmiddels tot de grootste communicatiebureaus in Nederland met een veelzijdige opdrachtenportefeuille. En daarbij met aandacht voor iedereen binnen ons bureau! Dit wil ik vasthouden, onze ambities waarmaken en de groei als toonaangevend strategisch bureau voortzetten. We zijn er voor onze opdrachtgevers om hen te helpen bij hun vraagstukken, van advies tot en met de uitvoering.”

Meer weten?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Elleke Evers van Future Communication poseert op kantoor
Elleke Evers 0611041631

Alle velden met een * zijn verplicht.

Geef kort het onderwerp van je bericht aan.
Beschrijf hier wat we voor je kunnen betekenen.