Laura van Lith van Future Communication
Laura van Lith

De Fitte Top 100 in de finale voor Galjaardprijs 2022

Future Communication staat met het initiatief ‘De Fitte Top 100’ officieel in de finale voor de Galjaardprijs 2022 tijdens Pubcom op 3 november. De Galjaardprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan het beste initiatief op het gebied van publieke communicatie.  Stem jij ook op ons?

 

Breng hier je stem uit!

18 oktober 2022

Utrecht – Future Communication staat met het initiatief ‘De Fitte Top 100’ in de finale voor de Galjaardprijs 2022.  De Galjaardprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan het beste initiatief op het gebied van publieke communicatie. Op 3 november worden de winnaars van de jury- en publieksprijs bekendgemaakt tijdens Pubcom22 op 3 november. Stem jij op ons?

Dit jaar werden weer veel mooie en inspirerende projecten ingezonden voor de Galjaardprijs. Uit deze inzendingen koos de vakjury tien projecten om te nomineren voor de prijs. Eind september kregen we samen met negen anderen de kans om de jury te overtuigen dat ons project het beste en de meest inspirerende campagne van 2022 is. Uit de genomineerden is Future Communication een van de vijf finalisten. Nu start de strijd om de beker. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs te vergeven. Vanaf 18 oktober mag iedereen stemmen op het favoriete initiatief.  En daar hebben we je hulp bij nodig.

 

Zo kun je stemmen

Om de publieksprijs binnen te halen, hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig. Help jij ons? Stemmen is eenvoudig.

  1. Ga naar de website.
  2. Klik op ‘De Fitte Top 100’ en klik op Stem.
  3. Vul het formulier in.
  4. Bevestig je stem via de mail.
  5. Je hebt gestemd!

Vast ontzettend bedankt!

Meer over De Fitte Top 100

Hoe helpen we medewerkers in de zorg en welzijn om fit, gezond en met plezier te werken tot aan hun pensioen? Dat vroegen wij ons ook af. Daarom ontwikkelde Future Communication een online, openbaar platform voor én door medewerkers in de zorg. De Fitte Top 100: een verzameling van 100 ideeën van teams, afdelingen en medewerkers die ervoor zorgen dat iedereen zich fitter voelt. En dat concept sloeg aan: 381 ideeën, 25.000 stemmen en we hebben ruim 1 miljoen mensen bereikt! Meer weten over De Fitte Top 100?

 

Lees meer over De Fitte Top 100

Of breng hier je stem uit

“Een eer om genomineerd te zijn. Ik ben trots op de impact die de ‘De Fitte Top 100’ heeft gemaakt. Het initiatief is een mooie combinatie van sterk ambassadeurschap, werken vanuit de beleefwereld en de kracht van sterke communicatie. Met als bonus dat we door deze nominatie extra aandacht kunnen geven aan een onmisbare sector: zorg en welzijn. Nu op naar de hoofdprijs. Help jij mee?”

Laura van Lith Bedenker De Fitte Top 100

Of bekijk onze videopitch

Neem contact met ons op!

Meer weten over De Fitte Top 100 of een ander project? Laat het ons weten.

Laura van Lith van Future Communication
Laura van Lith 0630358427
(Vereist)