Vliegende keep gemeenten

 

Met ons concept van vliegende keep ben je altijd verzekerd van communicatiehulp op het moment dat jij het nodig hebt. Voor communicatieadvies en -uitvoering.

Maak een afspraak

De nieuwsbrief van het ruimtelijke ordeningproject moet er nog uit. Is het participatieplan voor de warmtetransitie al klaar? Hoe wil je bewoners mee laten praten over de windmolenlocaties? De krant belt met een persvraag. De burgemeester wil zijn toespraak graag morgen hebben. De B&W-besluitenlijst moet nog worden voorzien van twee persberichten. Hoe gaan we in de toekomst om met online informatiebijeenkomsten? Het project omgevingswet vraagt de komende maand om extra communicatie-inzet. En dinsdag zit je weer bij de Veiligheidsregio om te helpen in verband met corona….

 

Het zou zomaar jouw lijstje voor de komende week kunnen zijn. En dan gaat het niet eens over al die overleggen waar je ook bij bent. Je rent van de ene naar de andere communicatiepiek.

 

Honderd communicatie­professionals als vliegende keep

COMcept en Future Communication hebben samen meer dan 100 communicatieprofessionals beschikbaar door het hele land, om jou op piekmomenten direct te kunnen ondersteunen. Met ruime ervaring in ‘gemeenteland’ kunnen zij razendsnel schakelen, op alle mogelijk denkbare actuele thema’s. Met advies, maar zeker ook met hulp in de uitvoering! En je kunt onze vliegende keeps ook gebruiken om gewoon een lekker uurtje te sparren of te brainstormen. Bijkomend voordeel is ook dat jij je op dat ene leuke project kunt storten, terwijl wij jouw andere klussen uit handen nemen.

Eén contract voor alle hulp

Met ons concept van vliegende keep ben je altijd verzekerd van communicatiehulp op het moment dat jij het nodig hebt. We bieden jou een strippenkaart en/of menukaart, waar je op jouw moment gebruik van kunt maken voor alle mogelijke diensten.

 

 

Bekijk onze website Vliegende Keep

Aan de voorkant regelen we samen het inkoopproces in één keer goed in de vorm van een strippenkaart en/of menukaart met meerdere diensten. Groot voordeel daarvan is dat je ons daarna heel gemakkelijk en snel kunt inschakelen, zonder dat er bij elke vraag offerterondes nodig zijn. Op deze manier heb je één contract voor alle hulp. En kunnen we telkens direct voor jou aan de slag. Kortom: je hebt ons niet elke dag nodig, maar we zijn er wel voor je!

 

Binnen één werkdag een oplossing!

Het communicatievak bestaat uit piekmomenten. Maar die communicatiepieken komen vaak tegelijk. Wat is er dan fijner dan dat je op zulke momenten snel hulp in kunt schakelen? En je vraagt nooit mis, want onze belofte is: binnen 1 werkdag een oplossing!

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Communicatieadvies op alle mogelijke gemeentelijke thema’s. Omdat wij veel werk voor gemeenten doen, hebben we als bedrijven bijna alles al een keer gedaan
 • Communicatieplannen
 • Omgevingscommunicatie bij ruimtelijke projecten
 • Communicatie en participatie rondom energie- en warmtetransitie
 • Participatieaanpakken rondom klimaatadaptatie, omgevingsvisie
 • Crisiscommunicatie en woordvoering
 • Hands-on productie van communicatiemiddelen
 • Persberichtenservice
 • Social media campagnes en webcare
 • De organisatie van events en officiële momenten
 • Advies en hulp bij online (informatie)bijeenkomsten
 • Sparren en brainstormen
 • Toesprakenservice
 • Dagvoorzitters, gespreksleiders en moderatoren
 • Tegenlezen van communicatieplannen

Onze projecten

Mooie en uitdagende opdrachten van betekenis, daar doen we het voor! Hier zetten we onze kennis in over interne communicatie, omgevingscommunicatie en contentstrategie.

Bekijk alle projecten

Wil jij ook gebruik maken van onze vliegende keeps?

Kijk voor meer informatie op: http://www.vliegendekeep.nu/ of neem contact op met:

Wout Dekker 0653426172
(Vereist)