Linda de Kanter van Future Communication.
Linda de Kanter

Digitale transforma­tie: stap in de belevings­wereld van je medewer­kers

Collega Linda schreef een blog over haar visie als communicatieadviseur bij diverse digitale migraties. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer.

 

Meer weten?

2 oktober 2018

Organisaties moeten mee in de digitalisering om van betekenis te blijven. Ze moeten wendbaar zijn en snel inspelen op veranderende klantbehoeften. Dit vraagt vaak om technische veranderingen. Maar een digitale transformatie is pas écht succesvol als de interne organisatie deze veranderingen draagt.

De afgelopen jaren was ik als communicatieadviseur betrokken bij diverse migraties. Vaak werden deze vanuit de techniek benaderd. Als het migratieplan en de -planning zo goed als klaar waren, kwam ik erbij. Alleen de gebruikers informeren over wat er ging gebeuren, stond dan nog op het programma. Deze migraties hadden vaak impact op medewerkers en zorgden voor een lage gebruikerstevredenheid. Maar het kan ook anders, op een human centered manier.

 

Nieuwsgierig?

Lees het hele artikel van Linda op Frankwatching.nl.

 

Linda de Kanter werkt sinds april 2017 als senior consultant voor Future Communication. Ze adviseert organisaties over interne en verandercommunicatie en ontwikkelde voor opdrachtgevers een aanpak voor communicatie bij digitale transformatie.

Meer weten?

Vul rechts je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.

Linda de Kanter van Future Communication.
Linda de Kanter 0628919600
(Vereist)