Inge de Kruijf van Future Communication.
Inge de Kruijf

#deweek­van Inge: een kijkje in de werkweek van een communi­catieconsul­tant

Collega Inge schreef een blog over haar week als communicatieconsultant. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer.

 

Meer weten?

12 juli 2019

Benieuwd wat een communicatieconsultant allemaal doet? Onze collega Inge neemt je mee in de rubriek #deweekvan! In deze blog blikt zij terug op haar week.

De week van een communicatieconsultant is elke week weer anders. Aan de hand van een afwisselende week laat ik je zien welke activiteiten er deze week op mijn planning stonden.

 

Maandag

De week van Inge de Kruijf bij Future Communication. Geen dag is hetzelfde, dus ik zou zeggen: riemen vast en let’s go! Vandaag start ik bij mijn opdrachtgever NHG. Ze werken vanaf half december vanuit het hypermoderne WTC op Utrecht Centraal. Geen straf om daar te werken kan ik je zeggen.

 

Dinsdag

Ik werk op de afdeling HR bij NHG; arbeidsmarktcommunicatie. Naast dat ik bezig ben met de certificering voor Great Place To Work, hadden we vandaag ook een hele leuke brainstorm samen met de afdeling Marketing Communicatie. Gezamenlijk zijn we bezig met de contentkalender van 2019.

Woensdag

Ik start vanuit huis vandaag en ik ben aan het werk voor onze opdrachtgever IPO (het Interprovinciaal  Overleg). We zijn bezig met de ontwikkeling van een toffe animatie ter ondersteuning van het communicatietraject. Vandaag de final review om vervolgens zo snel mogelijk de eindversie op te leveren!

 

Donderdag

Weer terug bij NHG vandaag. Een nieuw pand betekent nieuwe fotografie voor de werkenbij-website. Vandaag loop ik dus de hele dag met de fotograaf rond om mooie (actie)foto’s te schieten! Én alle medewerkers krijgen nieuwe profielfoto’s. Een druk dagje dus.

 

Vrijdag

Vrijdag is mama-dag. Want naast dat ik communicatieadviseur ben, heb ik nog een super toffe job: die van mama. Betekent niet dat we niet nog even wat mails wegwerken als de kleine op de peuterspeelzaal zit. Maar al snel gaat het laptopje dicht. Weekend.

Meer weten?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.

Inge de Kruijf van Future Communication.
Inge de Kruijf 0651018366
(Vereist)