Matthieu Bos van Future Communication poseert op kantoor
Matthieu Bos

Campagne Content & Online: Ga je mee op contentsafari?

Het contentlandschap verandert continu. Hoe speel je hier het beste op in? Er zijn vaak zó veel mogelijkheden, dat je door de contentbomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen de consultants van Future Communication jou op weg tijdens onze contentsafari! Tot het einde van het jaar delen we via LinkedIn en onze website tips en goede voorbeelden over begrijpelijke taal, podcasts en veel meer.

20 november 2023

Wat kun je verwachten tijdens de contentsafari?

De komende vijf weken laten we het gevarieerde contentlandschap zien. Van blogs tot podcasts, van video’s tot online magazines, en van begrijpelijke taal tot contentstrategieën en webinars. Op allerlei manieren geven we jou als reisgenoot handvatten om zelf aan de slag te gaan. Handig: we bieden allerlei tips en hulpdocumenten aan, dus houd onze LinkedIn-pagina goed in de gaten!

Week van 20 november – Trendwatching
Toepassen van trends in werkwijze

Week van 27 november – Analyse en strategie
Contentstrategie, social media en gebruik van AI

Week van 4 december – Taal en redactie
Begrijpelijke taal en eindredactie

Week van 11 december – Techniek en middelen
Webinars, blogs en online magazine

Week van 18 december – Samenvatting van alle geleerde lessen

 

Volg ons op LinkedIn

Waarvoor kun jij terecht bij Future Communication?

Future Communication is een communicatiebureau dat al bijna 25 jaar opdrachtgevers in de publieke en commerciële sector helpt. Ruim 80 collega’s zetten elke werkdag hun kennis en kunde in. De ene consultant is een ervaren schrijver met een vlotte pen, de andere consultant is creatief met vormgeving en video. Maar ook op het gebied van strategie en analyse denken wij graag mee. Voor elk vraagstuk hebben we een collega met de passende expertise voor jouw communicatie- en contentdoelen. Dit doen we op interim- en projectbasis. Benieuwd hoe wij aan jouw doelen kunnen bijdragen?

Meer weten?

Voor elk vraagstuk hebben we een collega met de passende expertise voor jouw communicatie- en contentdoelen. Dit doen we op interim- en projectbasis. Benieuwd hoe wij aan jouw doelen kunnen bijdragen?

Matthieu Bos van Future Communication poseert op kantoor
Matthieu Bos 0612580724

Alle velden met een * zijn verplicht.

Geef kort het onderwerp van je bericht aan.
Beschrijf hier wat we voor je kunnen betekenen.