Stagiair(e) Communicatie gezocht

Ben jij derdejaars student hbo Communicatie? Zoek jij een uitdagende stage en ben je nieuwsgierig naar werken bij een communicatieadviesbureau? Dan hebben wij een mooie plek voor jou! Wij zoeken een stagiair(e) vanaf september 2021 voor een periode van ongeveer zes maanden.

Hallo!

Wij zijn Future Communication. Met 70 collega’s zijn wij het grootste communicatieadviesbureau van Nederland. Wij helpen organisaties bij veranderingen die impact hebben op de leef- en werkomgeving van mensen. Je vindt ons vooral bij onze opdrachtgevers, waar we vaak tijdelijk geplaatst zijn om te adviseren en hands-on te helpen. Enkele opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, Schiphol en VGZ. Van webinar tot participatietraject en van podcast tot magazine: wij realiseren het. Zo laten we veranderingen voor iedereen soepeler verlopen.

Benieuwd naar ons werk? Dit doen wij.

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Dit zijn wij

Wij zijn een hecht team dat oog heeft voor elkaar en de kwaliteit van ons werk. We zijn allemaal echte waarmakers die houden van denken en doen. Er is in onze organisatie veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard zijn we natuurlijk ook gewoon een bureau: we verwachten eigen verantwoordelijkheid en je maakt flink wat meters.

Jouw toekomstige collega’s ontmoeten? Dit zijn wij.

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Dit bieden wij

  • Een stageplek voor 32 – 40 uur in de week voor ongeveer zes maanden vanaf september 2021 (exacte startdatum, uren en periode in overleg);
  • Een stagevergoeding van 350,- euro bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
  • De perfecte plek om kennis en ervaring op te doen, een netwerk op te bouwen en een indruk te krijgen van werken voor een communicatieadviesbureau;
  • Flexibel werken bij ons op kantoor in Utrecht of vanuit huis;
  • Een hecht team met fijne collega’s, die altijd voor jou klaarstaan.

Je draait als volwaardig teamlid mee. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Natuurlijk krijg je ook begeleiding. Managing consultant Lotti Zwemmer helpt je op weg, stemt de werkzaamheden met jou af en is jouw eerste aanspreekpunt bij vragen.

Over de stageplek

Bij Future Communication is altijd van alles te doen. Never a dull moment, noemen wij dat. Tijdens jouw stage kijk je mee met consultants en help je bij de interne en externe communicatie van het bureau. Denk hierbij aan de organisatie van onze maandelijkse bureaubijeenkomst Future Forward, schrijven voor ons intranet of communicatie rondom interne projecten. Ook sluit je aan bij ons marketing- en communicatieteam. Samen met het team zorg jij voor de (online) zichtbaarheid van ons bureau. Tot slot zitten we middenin een rebranding: een mooi project waaraan jij gaat meewerken!

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Dit ben jij

Jij herkent je in onze kernwaarden:

  • Bevlogen
  • Doortastend
  • Echt
  • Met aandacht

Je bent leergierig, gaat er vol voor en houdt van nieuwe uitdagingen. Je stapt gemakkelijk op mensen af, komt zelf met ideeën en oplossingen en durft vragen te stellen als je iets niet weet. Communicatief ben jij natuurlijk sterk. Je bent erg goed met taal en – als het even kan – handig in het maken van (eenvoudige) video’s en visuals. Tijdens jouw stage leer je niet alleen van ons, wij leren graag ook van jou.

Werken in coronatijd

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM op. Wanneer thuiswerken (dringend) geadviseerd wordt, werken wij vanuit huis. Contact onderhouden we via Teams, e-mail, telefoon, Yammer en Sharepoint. We organiseren ook veel extra’s om juist nu verbinding te houden met elkaar. Ons wekelijkse #WAT-programma (Working Apart Together) met online activiteiten – van quiz tot videoclip – is hier een mooi voorbeeld van.

Sorry, your browser does not support inline SVG.

We maken graag kennis met je

Enthousiast geworden? Onze recruiter Iris Sluyter vertelt je graag alles over stage lopen bij ons bureau. Bel voor meer informatie met Iris: 06-57621826 of mail je cv met motivatie naar recruitment@futurecommunication.nl.

Sorry, your browser does not support inline SVG.