Junior recruiter

Wij zijn Future Communication. Altijd serieus, nooit saai. Ben jij een junior recruiter of intercedent en toe aan een volgende stap? Kom dan bij het leukste en grootste communicatiebureau van Nederland werken!

Organisatie

We zijn het grootste allround communicatieadviesbureau in Nederland en groeien nog steeds. Onze consultants zijn stuk voor stuk verschillend, hebben ieder hun eigen talenten, ambities en vaardigheden. Wat we gemeen hebben, is de manier waarop we naar onze rol kijken en in ons werk staan. Onbevangen en opgewekt, scherp en met durf, fris en origineel. We hebben bijna 20 jaar ervaring, maar voor ons blijft elke opdracht en opdrachtgever uniek. Voor ons zijn communicatieacties en -adviezen als goede gesprekken: fris, openhartig en levendig!

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Functie

Geen dag hetzelfde

Recruitment, een vak apart. Als recruiter ziet jouw dag bij ons energieke bureau er nooit hetzelfde uit. Je vervult bij ons een dubbele rol. Je bent zowel een corporate recruiter als een bureau recruiter (voor opdrachtgevers). Dit betekent dat je jouw eigen collega’s werft en selecteert en verantwoordelijk bent voor de matching van onze consultants bij onze opdrachtgevers. Tevens vinden wij het belangrijk dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van ons bureau; van employer branding tot offboarding.

Femke (recruiter): “Ik krijg een kick als ik met collega’s aan het brainstormen ben over employerbranding-acties, wat steeds belangrijker wordt in deze krappe arbeidsmarkt. Waar ik nu mee bezig ben, is het maken van een medewerkersfilm. Ik ben er trots op dat ik al jaren met heel veel plezier bijdraag aan de groei van ons toffe bureau!

Judith (recruiter): “Snel kunnen schakelen en juiste prioriteiten stellen, is in deze functie het allerbelangrijkst. De dag waarop je je handen vol hebt aan het live zetten van een LinkedIncampagne, ben je ook bezig met de afhandeling van sollicitanten en binnenkomende opdrachten met strakke deadlines. Waar ik veel energie van krijg, is dat we het elke dag weer voor elkaar krijgen met elkaar!”

Sorry, your browser does not support inline SVG.

In je bagage

 • jouw glas is altijd half vol en je hebt een energieke, vrolijke en open persoonlijkheid;
 • een afgeronde hbo-opleiding;
 • minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring als recruiter of intercedent;
 • om kunnen gaan met het werken met deadlines;
 • je vindt het leuk om de nieuwste recruitmenttools je eigen te maken bv. Boolean Search.
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Aanbod

Wat krijg je van ons?

We groeien snel en daarom zoeken we een daadkrachtige collega voor ons hechte recruitmentteam bestaande uit twee senior recruiters en een officemanager. Het betreft een nieuwe rol waarbij wij graag jouw ambities willen gaan inpassen.

Je bent werkzaam vanuit ons kantoor in Utrecht, de homebase van onze communicatie- en contentconsultants. Maandelijks komen we bijeen met de collega’s tijdens Future Forward. Ook al zitten alle collega’s verspreid over het hele land, we weten elkaar altijd te vinden. Niet alleen inhoudelijk, maar ook bij de wekelijkse borrel en teamuitjes.

Wij begrijpen ook dat een nieuwe baan veel met zich meebrengt. Je moet veel dingen leren, het werkveld, je collega’s, de systemen en de werkwijze. Wij willen niet dat jij je drukt maakt over je contract, je hebt al genoeg dingen aan je hoofd. Daarom begin je direct met een contract voor onbepaalde tijd, dat is weer een zorg minder!

Verder bieden we:

 • een contract voor 40 uur in de week;
 • volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • een goed salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden (telefoon, laptop en aantrekkelijk employee-benefitspakket op het gebied van pensioenen en verzekeringen);
 • bonusregeling;
 • een compleet verzorgde (biologische) lunch, waar soms ook ruimte is voor een snack.
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Sollicitatie

Neem contact op met Femke Menkveld: 030 219 38 51.

Inlichtingen

We maken graag kennis met je!

Voeg jij iets unieks toe aan ons team en wil jij jouw recruitmenttalent laten bloeien? Kom dan werken bij Future Communication! Onze recruiters Femke en Judith vertellen je graag alles over ons bureau.

Bel voor meer informatie met Judith Spronk: 06-28624692 of Femke Menkveld: 06-11041776 of mail naar recruitment@futurecommunication.nl

Sorry, your browser does not support inline SVG.