Junior communicatieadviseur (32 – 40 uur)

Wij zijn Future Communication. Altijd serieus, nooit saai. Ben jij een startend communicatietalent met dezelfde eigenschappen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werken voor verschillende opdrachtgevers in een team van collega’s die jou dagelijks inspireren. In vaste dienst bij een dynamisch bedrijf, waar je de vrijheid hebt om je te ontwikkelen en je eigen tijd in te delen. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Kom dan werken bij Future Communication!

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Communicatieconsultant: lekker afwisselend

Als junior communicatie consultant word je door onze opdrachtgevers uitgedaagd de beste oplossing te vinden voor hun communicatievraagstuk. Je werkt aan verschillende projecten met een duidelijk start- en eindpunt, waarbij geen opdracht hetzelfde is. Het ene moment werk je aan een omvangrijk infrastructureel project, om vervolgens je tanden te zetten in een spannend IT-verandertraject. Zo leer je de ‘ins & outs’ van het communicatievak en maak je een vliegende start in je carrière. Je werkt zelfstandig, organiseert je opdrachten en deelt daarbij je werktijd zelf in. Meestal werk je op de locatie van een opdrachtgever en anders werk je vanuit ons kantoor in Utrecht.

#deweekvanpatrice
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Waarmaker gezocht

Voor opdrachtgevers ben je een waarmaker, omdat je met jouw hands-on mentaliteit snel meters weet te maken. Het opstellen van communicatieplannen en -planningen is gesneden koek waarbij je uiteraard online kanalen en social media meeneemt in je plannen. Je presenteert je advies en deinst niet terug van kritiek, maar wordt hier juist sterker van. Je bent een kei in het uitdenken, ontwikkelen en inzetten van slimme en creatieve communicatiemiddelen en -kanalen. Je bent een echte doener en verrast je opdrachtgevers met creatieve oplossingen. Daarnaast beleef je veel plezier aan de steeds wisselende opdrachten en opdrachtgevers, dat geeft je energie. Van begin tot eind zet jij jouw kennis en kunde in om het beste resultaat te behalen en van waarde te zijn voor opdrachtgevers.

In je bagage

  • Een communicatieopleiding (HBO/WO);
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in het communicatievak;
  • Je hebt lef en bent (zelf) kritisch;
  • Zelfverzekerd en representatief;
  • Ervaring met de inzet en implementatie van social media en/of content strategieën.
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Wie zijn wij?

Wij zijn het grootste allround communicatieadviesbureau in Nederland. Onze consultants zijn stuk voor stuk verschillend, hebben ieder hun eigen talenten, ambities en vaardigheden. Wat we gemeen hebben is de manier waarop we naar onze rol kijken en in ons werk staan. Onbevangen en opgewekt, scherp en met durf, fris en origineel. We hebben 20 jaar ervaring, maar voor ons blijft elke opdracht en opdrachtgever uniek. We kennen de meest recente literatuur en laatste theorieën, maar wantrouwen sjablonen en standaardoplossingen. Als er niets op de plank ligt, is een van onze motto’s, moet je alles uit de kast halen. Voor ons zijn communicatieacties en adviezen als goede gesprekken: fris, openhartig en levendig!

Wat wij bieden

Een vaste baan voor minimaal 32 uur in de week en een salaris met een minimum van € 2.100,- en een maximum van € 3.150,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring bij een fulltime dienstverband (40 uur). Daarnaast biedt werken bij ons de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op allerlei gebieden. Bij de secundaire arbeidsvoorwaarden horen een leaseauto, telefoon, laptop en aantrekkelijk employee benefitspakket op het gebied van pensioenen en verzekeringen. En natuurlijk bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast kent Future Communication ook een bonusregeling. Wij zijn een hecht team. Ook al zitten alle collega’s verspreid over het hele land, wij weten elkaar altijd te vinden. Niet alleen inhoudelijk, maar ook bij de wekelijkse borrel en andere gezellige teamuitjes.

Sollicitatie

We maken graag kennis met je

Voeg jij iets unieks toe aan ons team en wil jij jouw communicatietalent laten bloeien? Kom dan werken bij Future Communication! Onze recruiters Femke en Judith vertellen je graag alles over ons bureau. Bel voor meer informatie met Judith Spronk: 06-28624692 of Femke Menkveld: 06-11041776.