Hoe gebruik je storytelling in jouw organisatie?

Webinar Storytelling bij interne verandertrajecten

Dit webinar is geweest I Je kunt via deze pagina de terugkijklink opvragen

Ontdek de verhalen in jouw organisatie

Gratis online kennis? Dit jaar verwennen we je ermee! Deze editie: corporate storytelling, hoe doe je dat? Verandertrajecten ontstaan vaak hoog in de organisatie. En de kunst blijft om die verandering goed door te vertalen, weerstand te verlagen of te voorkomen en om iedereen mee te krijgen. Toch is veranderen vaak spannend, want een verandering heeft op iedereen een andere impact. Voor je het weet vertelt iedereen een ander verhaal en raak je de controle kwijt. Hoe je die verhalen slim kan inzetten om jouw verandertraject succesvol te laten verlopen? Dat leer je in ons webinar.

Meld je snel aan via het formulier hieronder en we geven je in een klein uur direct bruikbare tips en tricks over hoe storytelling werkt én hoe je dit slim binnen een intern verandertraject inzet! Ben jij erbij?

Webinarreeks

Dit webinar is onderdeel van de Future Communication kennisreeks waarin we elk kwartaal een gratis webinar organiseren over een actueel communicatiethema. Wil je een plekje op onze vaste gastenlijst? Schrijf je hier in (4 uitnodigingen per jaar).

Meld je via het formulier aan voor de terugkijklink.

Workshop storytelling:
iets voor jou?

• Boost jouw skills één middag;
• Samen met je team;
• Incl. praktische opdrachten.

Interesse?

Laat het Eric weten via
evberkel@futurecommunication.nl.

Onze expert Eric van Berkel:

‘Veel rapporten en beleidsplannen puilen uit van de analyses en strategieën die helaas te vaak ongebruikt in de bureaulade verdwijnen. Met een beetje verbeeldingskracht en een creatieve pen houd je de aandacht vast en maak je de lezer deelgenoot van je boodschap. Ga je mee op reis?’

Vragen of even sparren? Je kunt mij bereiken op: 06 13 88 29 24 of evberkel@futurecommunication.nl.