‘Wanneer kijk ik in de camera?’

Webinar hoe presenteer je (je) online

Dit webinar is al geweest | Je kunt via deze pagina gratis de terugkijklink opvragen

Gratis online kennis? Dit jaar verwennen we je ermee! Om te beginnen met een veel gevraagde webinar: Hoe presenteer je (je) online. Want je bent ondertussen al gewend aan Zoom, Teams en Webex, maar tóch kan presenteren spannend zijn. Hoe doe je dat het beste, een sessie begeleiden? Hoe houd je de aandacht vast en zorg je ervoor dat iedereen zich gehoord en gezien voelt? We geven je in een klein uur praktische tips en tricks hoe jij jezelf online het beste in beeld brengt!

Webinarreeks

Dit webinar is onderdeel van de Future Communication kennisreeks waarin we elk kwartaal een gratis webinar organiseren over een actueel communicatiethema. Wil je een plekje op onze vaste gastenlijst? Schrijf je hier in (4 uitnodigingen per jaar).

Online presentatiecoaching:
iets voor jou?

• Boost jouw skills in 1,5 uur;
• 1-op-1 coaching;
• Incl. een handige hand out.

Interesse?

Laat het Bianca weten via
bgroot@futurecommunication.nl.

Ontvang nu de terugkijklink

Onze expert Bianca Groot:

“Net als iedereen werk ik sinds de eerste lockdown in maart vorig jaar alleen maar online. Het valt mij op dat mensen de camera soms als best ingewikkeld ervaren. Vooral als ze moeten presenteren of een sessie voorzitten. En dat hoeft helemaal niet! Met een paar slimmigheden in je rugzak, presenteer jij (je) voortaan lachend online!”

Vragen of even sparren? Je kunt mij bereiken op:
06 12 74 83 86 of Bgroot@futurecommunication.nl