« Naar het blogoverzicht

Uitbreiding directie Future Communication

Utrecht – Vanwege haar groei heeft communicatieadviesbureau Future Communication besloten Wout Dekker aan te stellen als managing director. Met ingang van 1 juli 2018 vormt hij samen met algemeen directeur Marcel Baas de directie van het bureau. Wout Dekker was al werkzaam bij Future Communication als principal consultant.

Marcel Baas: ”We merken dat onze manier van werken aanslaat bij steeds meer opdrachtgevers en dat communicatieconsultants graag bij ons willen werken. We groeien gestaag aan zowel klantzijde als in aantallen medewerkers. Om die groei in goede banen te leiden, hebben we ervoor gekozen Wout aan onze directie toe te voegen. Ik kijk ernaar uit samen met hem leiding te geven aan de verdere ontwikkeling van ons bureau.”

Wout Dekker werkt sinds januari 2018 als principal consultant bij Future Communication. Daarvoor was Dekker onder meer directeur Corporate Communicatie van PGGM. Als managing director zal Dekker zich richten op de dagelijkse operatie. Marcel Baas houdt zich als eindverantwoordelijk directeur onder andere bezig met de merk- en marktstrategie van Future Communication en blijft deze functie combineren met zijn rol als directeur van HR adviesbureau en zusterorganisatie Human Capital Group. Daarnaast is hij lid van het managementteam van de Future Groep.

Future Communication is een allround communicatieadviesbureau, gevestigd in Utrecht. Met een team van 60 ervaren communicatieconsultants, online specialisten en redacteuren ontwikkelt het bureau communicatiestrategieën en voert deze uit, voor zowel overheid als bedrijfsleven. Future Communication helpt organisaties bij uiteenlopende communicatievraagstukken: van omvangrijke infrastructurele projecten en interne veranderopgaven tot employer branding en het inrichten van communicatieafdelingen.