Inge de Kruijf van Future Communication.
Inge de Kruijf

Future Communi­cation organiseert jubileum­event voor NHG

Collega Inge deed een tof project voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Benieuwd naar de aanpak en het resultaat?

NHG (Nationale Hypotheek Garantie) werkt dagelijks aan een goed functionerende woningmarkt voor iedere Nederlander. Veel consumenten met een woonwens lopen tegen drempels aan bij een hypotheekaanvraag, omdat ze afwijken van de standaard. Denk aan starters, flexwerkers, ondernemers en senioren. NHG zorgt ervoor dat deze groepen ook een hypotheek kunnen krijgen, door maatwerk in woonfinanciering te stimuleren.

 

Vraag

NHG bestond in 2019 25 jaar en vroeg Future Communication een jubileumevenement te organiseren. Een inspirerend en interactief event, waarin NHG nieuwe inzichten presenteert met een blik op de toekomst. Inge Kruijf was namens Future Communication als communicatieadviseur betrokken bij het project: “De invulling van het jubileumevenement en de communicatie hieromheen moesten ondersteunend zijn aan de positionering die NHG voor ogen heeft voor de toekomst. Met deze uitgangspunten in het achterhoofd, stelde ik, samen met medewerkers van NHG het programma voor dit evenement op.”

Aanpak

“Naast het feestelijke aspect, want een 25-jarig bestaan mag gevierd worden, heb ik ervoor gekozen om om de maatschappelijke waarde van NHG tijdens het event te laten zien. Het event vond plaats in Mediaplaza, gevestigd in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is een imposante en futuristische omgeving nabij het nieuwe kantoorpand van NHG. Grote (internationale) sprekers kregen een prominente rol tijdens de informatieve middag. Door het gesprek aan te gaan met het publiek tijdens een Mentimeter-sessie, werd het bovendien een zeer interactieve middag.”

Resultaat

“Het jubileumevent werd een groot succes. Iedereen werd feestelijk ontvangen en mocht luisteren naar de inspirerende en lovende woorden van minister Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties). Gerry McGovern, expert op het gebied van customer experience, deelde zijn visie op de toekomst van digitalisering en maatwerk. We sloten de middag af met een gezellige netwerkborrel, waar mooie herinneringen zijn opgehaald.”

“Het jubileumevent was tot in de puntjes geregeld. In totaal mochten we die middag ruim 150 gasten verwelkomen en Inge heeft een belangrijke bijdrage geleverd om dit in goede banen te leiden.”

Madelon Rooderkerk senior communicatieadviseur bij NHG

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of weten wat wij voor jou of jouw project kunnen betekenen. Neem contact met ons op.

Inge de Kruijf van Future Communication.
Inge de Kruijf 0651018366
(Vereist)