Matthieu Bos van Future Communication.
Matthieu Bos

Getting comfie with Martijn Jacobs

Aan het woord is Martijn Jacobs, directeur Loo van Eck Communicatie. Hoe zorg je voor een cultuurverandering in een organisatie door de focus te leggen op taal en tekst? Martijn vertelt er meer over.

Luister de podcast

17 november 2022

Getting Comfie with…

 

Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan we in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

 

Meer afleveringen

Getting Comfie with… | Aflevering 27

Martijn Jacobs is directeur Loo van Eck Communicatie. Zijn communicatiebureau ken je misschien van de radio 1-commercial met de slogan ‘de grootste schrijfopleider van Nederland.’ Zijn organisatie brengt cultuurveranderingen in organisaties door zich te richten op taal en tekst. Met als focus: opleiden. Volgens Martijn zeggen organisaties te makkelijk dat ze duidelijk willen communiceren maar zijn ze niet bereid ‘harde noten hiervoor te kraken’. In de podcast vertelt hij aan de hand van tips en praktijkvoorbeelden hoe je wél deze noten kraakt.

Veel luisterplezier gewenst

De podcast is ook te beluisteren via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op ons.

Podcasts? Leuk!

Wil je meer weten over podcasts? Neem dan snel contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Matthieu Bos van Future Communication.
Matthieu Bos 0612580724
(Vereist)