Maak digitale
participatie waar

Digitale participatie

Dagelijks werken consultants bij Future Communication aan (ingrijpende) veranderingen in de leef- en werkomgeving. Door de dialoog met de omgeving aan te gaan, een luisterend oor te bieden en de andere kant van het verhaal te zien, komen we samen tot de beste oplossingen. In volle overtuiging dat participatie elk project nog beter kan maken en ervoor zorgt dat de vaart erin blijft.

Adviesgesprek

Een goed begin is het halve werk! Stel jouw doelen en strategie scherp in een (digitaal) adviesgesprek.

Snelle stakeholderanalyse

Breng in één dagdeel de stakeholders, hun rollen en invloed in kaart tijdens een (online) sessie, begeleid door één van onze consultants.

Interne teamsessie

Wil je graag aan de slag met participatie, maar zijn nog niet al je collega’s enthousiast? We faciliteren graag een teamsessie waarin we de mogelijkheden verkennen en zorgen bespreken, zodat je intern draagvlak creëert.

Organisatie en communicatie

Je hebt zicht op het participatieproces, maar nu moeten er tools en middelen worden ontwikkeld en bijeenkomsten worden georganiseerd. Wij ontzorgen jou in de organisatie, zodat jij kunt focussen op bijvoorbeeld het contact met de omgeving.

Participatiemoderator

Organiseer je een bijeenkomst en ligt het allemaal wat gevoelig? Het kan dan helpen om de bijeenkomst te laten faciliteren door een onafhankelijke moderator. Wij staan je hier graag in bij! Zowel online als offline.

Digitaal participatieplatform

Er zijn ontzettend veel mooie digitale participatieplatforms, maar wat is nu de juiste voor jou? Wij kunnen je hier onafhankelijk over adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling, implementatie en beheer van het platform.

(Digitaal) verslag

Heb je input uit de omgeving opgehaald? Wij maken een aansprekend digitaal verslag in tekst en beeld, dat je snel kunt delen. Zo houd je mensen betrokken en enthousiast!

Workshop Heel Holland Participeert

Wil jij jouw organisatie meenemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van participatie? Wij organiseren graag een inspirerende workshop voor jouw collega’s.

Tijdelijk extra communicatiekracht

Wil je van a tot z worden ontzorgd in jouw project dat impact heeft op de leefomgeving of werkomgeving? Future Communication biedt ervaren consultants die jou kunnen ontzorgen in communicatie en participatie.