Future Communication

Overname SQIQ: Krachten­bundeling geeft boost aan dienst­verlening

Ons redactieteam schreef een blog over hoe SQIQ en Future 
Communicatie samenwerken. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer.

 

Meer weten?

1 juli 2019

Wout Dekker en Rutger van der Laan proosten op de overname

Future Communication slaat de handen ineen met het Amsterdamse bedrijf SQIQ, specialist in detachering van online marketeers, e-commerce specialisten en digital managers. Future Groep – moederbedrijf van Future Communication – neemt SQIQ over. Hiermee verbreedt Future Communication haar dienstverlening aanzienlijk.

“Wij zien bij onze opdrachtgevers een steeds grotere vraag naar online marketing- en communicatieprofessionals”, vertelt Wout Dekker (directeur van Future Communication). “Samen met SQIQ kunnen wij veel beter en sneller in deze behoefte voorzien. Ook vergroten we ons speelveld in de profit sector, door het groot aantal corporate opdrachtgevers waar SQIQ al aan het werk is.”

 

Groot flexibel netwerk

Rutger van der Laan (oprichter, eigenaar en directeur van SQIQ) is blij met toetreding tot de Future Groep. Van der Laan: “De krachtenbundeling van SQIQ met Future Communication gaat een flinke boost geven. We kunnen elkaars opdrachtgevers voorzien van nog meer, nog betere en bredere digital-, marketing- en communicatieondersteuning. Ook de flexibiliteit wordt groter: Future Communication werkt bewust met eigen communicatieconsultants en SQIQ beschikt over een groot netwerk van digital freelancers. Samen garanderen we hiermee de beste invulling van tijdelijke personeelsbehoeften. Bovendien werken wij in verhouding nog minder voor overheidsorganisaties, waar juist Future Communication sterk vertegenwoordigd is.”

 

Complete dienstverlener

Jeroen Ekkel (CEO Future Groep): “Wij willen voor overheid en bedrijfsleven een complete en waardevolle dienstverlener zijn in alle sectoren waarin we werken. Daarin is SQIQ een prachtige aanvulling, met name in de samenwerking met Future Communication. Vandaar ook deze relevante overname en natuurlijk ook die van vorig jaar: GGN Bewindvoering voegden we toe aan PLANgroep Schuldhulpverlening en Langhenkel fuseerde met Talenter tot de nieuwe onderneming Langhenkel-Talenter.”

Meer weten?

Vul rechts je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.

Future Communication 030 – 219 38 51
(Vereist)