Marjolein Hoogeveen

Koffie drinken met Marjolein

Met meer dan 75 communicatieadviseurs en contentspecialisten zijn we een van de grootste bureaus in Nederland gespecialiseerd in verandercommunicatie. We zijn bevlogen. We willen ontdekken, onderzoeken, nieuwe inzichten creëren en delen. Vooroplopen in ons vakgebied. De maatschappij een beetje mooier maken. Wat maakt het werken bij Future Communication zo leuk en uitdagend? Dat vertellen onze collega’s je graag zelf! Deze week: senior communicatieconsultant Marjolein Hoogeveen.

Koffie drinken?

24 augustus 2022

Waarom heb je voor Future Communication gekozen?

Tijdens de sollicitatiegesprekken kreeg ik de indruk van een goed georganiseerd, open bureau met professionele en leuke collega’s. Daar werd ik enthousiast van. Inmiddels ben ik een half jaar aan het werk en het blijkt ook zo te zijn. Ook als senior valt er nog veel te leren, on the job en via ons eigen opleidingsaanbod: Future Academy!  Daar maak ik graag gebruik van. Een mooi extra pluspunt dat opleidingen en trainingen in huis worden verzorgd.

Je hebt als senior veel werkervaring in het vak. Hoe blijft deze baan je toch uitdagen?

Nieuwe opdrachtgevers met nieuwe vragen; dat blijft prikkelen. Ook het functioneren in steeds nieuwe teams houd je scherp. Je moet je flexibel blijven opstellen, waardoor je niet snel zult vastroesten in patronen.

Hoe volg jij de laatste ontwikkelingen binnen in ons vakgebied?

E-nieuwsbreven lezen, tips van anderen lezen/luisteren, naar congressen gaan of vakdagen bezoeken en natuurlijk zo af en toe een training volgen bij de Future Academy.

“Ook als senior valt er nog veel te leren, on the job en via ons eigen opleidingsaanbod: Future Academy!” 

Marjolein Hoogeveen Senior communicatieconsultant

Als je terugkijkt op jouw werkervaring wat is dan iets wat jij zou meegeven als tip aan anderen die zich aan het ontwikkelen zijn binnen dit vakgebied?

Zorg dat je het onderwerp, het project of het vraagstuk waaraan je moet werken snel eigen maakt. Intrinsieke betrokkenheid is belangrijk voor het goed kunnen overbrengen van de boodschap. Dat maakt ook dat communicatie geen ‘kunstje’ wordt.

Keertje koffie drinken? Leuk!

We maken graag kennis met je.

Marjolein Hoogeveen 0623904554
(Vereist)