Kitty Fortman van Future Communication.
Kitty Fortman

Het leven van een waarmaker: Kitty

Bij Future Communication helpen we organisaties bij veranderingen die impact hebben op de omgeving waarin mensen leven en werken. Dit doen we met een vast team van ruim 75 collega’s. Benieuwd hoe zij het vinden om bij ons bureau te werken? Lees hier over de ervaringen van Kitty.

 

Lees het blog

28 september 2022

Kitty Fortman van Future Communication.

Kitty Fortman (medior consultant)

Waarom werk jij bij Future Communication?

Ik vond het belangrijk om meer ervaring op te kunnen doen en mijzelf verder te ontwikkelen. Door deze redenen kwam ik al gauw bij Future Communication terecht. Hier kan ik verschillende opdrachten doen bij verschillende organisaties en leer ik telkens weer opnieuw samenwerken met nieuwe mensen. Hierdoor daag ik mijzelf continu uit en leer ik veel over mijzelf.

Wat maakt werken voor FC voor jou leuk?

Voor mij is dat echt de afwisseling. Dat houdt in, regelmatig in een andere omgeving werken, je verdiepen in een nieuwe opdracht en voortdurend nieuwe mensen ontmoeten. Zo verveel je je geen moment! Ook het vertrouwen en de zelfstandigheid die je krijgt vanuit Future Communication vind ik heel fijn.

Hoe kun je jezelf ontwikkelen binnen FC?

Er is veel mogelijk bij Future Communication. Belangrijk is om hier zelf het initiatief in te nemen. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget waarmee je bij de Future Academy verschillende trainingen kunt volgen. Hier kun je zowel op kennis, commerciële of persoonlijke ontwikkeling focussen. Ook merk je dat collega’s elkaar scherp houden. Iedereen is enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren en zich te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied.

Er wordt wel eens gesproken over FC DNA. Herken je dat en wat vind je daarvan?

Ik werk zelf nog maar een aantal maanden bij Future Communication, maar ik heb de open en eerlijke houding van collega’s naar elkaar toe al zeker opgemerkt. Het is een omgeving waar je je gemakkelijk kwetsbaar kunt opstellen en waar je niet bang hoeft te zijn om hulp te vragen of te zeggen wat je vindt. Ook word ik iedere keer weer blij wanneer ik Yammer (red. sociaal intranet) open en berichten lees van collega’s die tips met elkaar delen, grappige gifjes sturen of iets vertellen wat ze die dag hebben meegemaakt.

Wat maakt het werken voor Future Communication anders?

Bij mijn vorige werk had ik minder mogelijkheden om door te groeien en mij verder te ontwikkelen. Ik werd niet omringd door andere communicatieprofessionals waarmee ik kon sparren en miste dit in mijn dagelijkse werk. Nu werk ik in een dynamische omgeving en heb ik, wanneer ik zelf ergens niet uitkom, collega’s om mij heen die mij hierbij kunnen helpen. Het is een fijn idee dat je er tijdens je werk nooit alleen voor staat.

Wat zou jij tegen een toekomstige collega willen zeggen?

Welkom bij het leukste communicatiebureau van Nederland!

Toe aan anders?

Kom werken bij Future Communication. Steeds weer iets anders, altijd een hecht team om je heen! Ga direct naar de vacatures.

Vacatures

Kom bij ons!

Op zoek naar een baan of gewoon een keer kennismaken? Laat het ons weten.

Logo van Future Communication
Recruitment Future Communication 030 219 38 51
Hoe heb je ons gevonden?(Vereist)

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Upload hier je cv.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   Upload hier je motivatie.
   (Vereist)