Jette Visser van Future Communication.
Jette Visser

Het leven van een waarmaker: Jette

Bij Future Communication helpen we organisaties bij veranderingen die impact hebben op de omgeving waarin mensen leven en werken. Dit doen we met een vast team van ruim 75 collega’s. Benieuwd hoe zij het vinden om bij ons bureau te werken? Lees hier over de ervaringen van Jette.

 

Lees het blog

5 oktober 2022

Jette Visser van Future Communication.

Jette Visser (junior consultant)

Waarom werk jij bij Future Communication?

De afwisseling (in werkzaamheden en opdrachtgevers) en de fijne cultuur. Leuke en behulpzame collega’s, veel vrijheid en uitdagende projecten.

Wat maakt werken voor FC voor jou leuk?

Ik ervaar Future Communication als een warme club met fijne collega’s. We zijn allemaal met andere projecten bezig, maar zijn toch een hecht team. Daarnaast kan ik ontdekken wat ik leuk vind en waar ik goed in ben door de verschillende projecten en opdrachtgevers. Hierdoor heb je ook veel doorgroeimogelijkheden.

Hoe kun je jezelf ontwikkelen binnen FC?

Er is veel mogelijk bij Future Communication. Belangrijk is om hier zelf het initiatief in te nemen. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget waarmee je bij de Future Academy verschillende trainingen kunt volgen. Hier kun je zowel op je kennis,- commerciële of persoonlijke ontwikkeling focussen. Ook merk je dat collega’s elkaar scherp houden. Iedereen is enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren en zich te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied.

Er wordt wel eens gesproken over FC DNA. Herken je dat en wat vind je daarvan?

Dat herken ik zeker! Passie voor het vak, positieve energie en harde werkers. Dat zijn eigenschappen die ik bij de meeste collega’s terugzie. Ook het warme bad aan collega’s dat ik eerder noemde is echt kenmerkend voor het bedrijf.

Wat maakt het werken voor Future Communication anders?

Er is veel vrijheid, vertrouwen, waardering en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is er weinig hiërarchie voelbaar. Communicatie verloopt in twee richtingen (om in communicatietermen te spreken: grotendeels bottom-up) en feedback wordt gewaardeerd. Dat is fijn en geeft ruimte zelf mee te werken aan de ontwikkeling van het bedrijf.

Wat zou jij tegen een toekomstige collega willen zeggen?

Kom eens langs op kantoor om met een collega te kletsen! Dat is de beste manier om erachter te komen of het bureau (en het werk) bij jou past. En als je er dan voor kiest om bij ons aan de slag te gaan word je altijd warm ontvangen door een groep enthousiaste collega’s!

Toe aan anders?

Kom werken bij Future Communication. Steeds weer iets anders, altijd een hecht team om je heen! Ga direct naar de vacatures.

Vacatures

Kom bij ons!

Op zoek naar een baan of gewoon een keer kennismaken? Laat het ons weten.

Logo van Future Communication
Recruitment Future Communication 030 219 38 51
Hoe heb je ons gevonden?(Vereist)

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Upload hier je cv.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   Upload hier je motivatie.
   (Vereist)