Wout Dekker

Wout Dekker van start als principal consultant

Wout Dekker is begin januari gestart als principal consultant bij Future Communication. Lees hieronder zijn visie op het bedrijf.

 

Meer weten?

25 januari 2018

Wout Dekker is begin januari gestart als principal consultant bij Future Communication. Marcel Baas, algemeen directeur: “Wout brengt enorm veel ervaring met zich mee door de vele leidinggevende functies die hij in zijn loopbaan heeft vervuld. Future Communication hoopt zich met zijn ruime ervaring, leiderschap en grote netwerk verder te ontwikkelen als toonaangevend communicatieadviesbureau.”

 

Ervaring delen

Wout Dekker, die onder meer directeur communicatie was bij PGGM maar ook in leidinggevende communicatiefuncties werkte bij het Erasmus MC, de politie en Zorgverzekeraars Nederland, over zijn overstap: “Ik heb tientallen jaren aan de zogeheten klantkant gewerkt als leidinggevende en als opdrachtgever. Maar ik vind het erg leuk om nu vanuit ons bureau mijn ervaring te delen met verschillende organisaties en daarbij natuurlijk samen te werken met de ongeveer 60 consultants bij Future Communication.”

“In het afgelopen jaar sinds mijn vertrek bij PGGM heb ik als zelfstandige een aantal organisaties bijgestaan toen ik Marcel Baas tegen het lijf liep. Hij gaf aan dat er behoefte was aan senioriteit bij Future Communication om een volgende ontwikkelingsstap te kunnen maken en vervolgens ben ik per 1 januari in dienst getreden.”

“Als ik om me heen kijk zie ik een snelgroeiend en veelzijdig bedrijf met hele gedreven, vakkundige en veelal jonge communicatieprofessionals”, stelt Dekker.

Ik wil graag meewerken aan de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie. Mijn expertise ligt onder meer in het bouwen, coachen en leiden van communicatieteams, de organisatie van de communicatie, bij reputatieprojecten en crisiscommunicatie.

Wout Dekker (LinkedIn) houdt vanuit Future Communication zijn werkzaamheden aan als interimmanager en woordvoerder voor enkele opdrachtgevers in de zorg- en pensioensector.

Meer weten?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.

Wout Dekker 0653426172
(Vereist)